Thank You, JB.

I dag er dagen her. Jeg kan fortsatt ikke gripe det. Mens jeg skriver, sitter jeg å hører på Thank You JB. En sang som er skrevet og laget av Beliebers. Sangen er nydelig, inspirerende og sann. Jeg får frysninger bare av å høre den første strofen. Men back to the point. 
Jeg kan ikke tro at Justin er 18 år i dag. Den lille gutten med kort, ganske så lyst hår, som spilte gitar og sang av full hals, har blitt "legal". Jeg kan fortsatt huske første gangen jeg hørte Justin. Det var i Januar 2007. Han hadde nettopp lagt ut en cover av angel, og siden da har han vært min helt. Han har hjulpet meg så mye mer enn jeg noen gang kan fortelle andre, og så mye mer enn hva jeg noen gang kan gi tilbake. Han har rett og slett gjort meg målløs, og forandret meg på en positiv måte.  

Jeg husker i 2009. 2009 var året jeg virkelig slo igjennom som en belieber. Jeg skaffet meg twitter, og på tiden hvor han kun hadde 17,000 followers følte jeg meg så nær. Jeg følte at den gutten, den gutten kan nå langt, og den gutten, han har jeg hatt med meg allerede i 2 år. Jeg tenkte ikke på annet enn å promotere han i Norge. Jeg kontaktet TOPP, de satte inn bilde av han, jeg kontaktet radioer, jeg ga bieberfever til en venninne og vi spammet ned mP3, som endte opp med at de ble den første radiostasjonen i Norge til å spille Bieber. Vi hang opp lapper om at folk skulle kjøpe musikken hans på iTunes, og mest av alt: Vi hadde en toppblogg som gjorde folk klar over at det var en stjerne på vei. 

2009 var mitt favorittår. Det var da alt startet for fult for Justin, og det var da alle beliebers var ekte og sammenspleiset. Det var så og si aldri drama, og det eneste vi gjorde var å støtte Justin, og å ha det gøy. Justin levde en drøm, og vi var stolte.  

Jeg kan skrive en bok, eller to, eller kanskje tre om alt som har skjedd opp igjennom årene, og jeg vet ikke hva jeg skal ha med og ikke i dette innlegget...

Det som er viktig å ha med, er hvordan Justin er. Siden jeg har vært med så lenge, føler jeg at jeg faktisk har et sterkere bånd enn mange andre. Ikke misforstå, dere kan være like gode beliebers som de som har vært der fra før han ble kjent, men det er noe spesielt når du faktisk har fulgt han hele veien.

Jeg for min del fant Justin før han var kjent, og allerede da fikk jeg vite at han ikke hadde mye penger, historien bak han og hvor mye han elsket musikk. Det som er morsomt, er at i dag, selv om han har vanvittig mye penger, er han den samme. Uansett hvor gammel Justin blir, uansett hva som skjer, uansett hva han gjør, vil han ALDRI glemme hvor han var for kun noen få år siden. Han kommer alltid til å gi, istedenfor å få. Han kommer alltid til å glede andre, uansett hvor mye andre gjør han trist. Han gir seg selv til oss, sier ikke det ganske så mye?

Du skal være stolt om du tør å kalle deg en belieber, eller i det minste tør å si du liker musikken hans. Det er alt for mange haters uten grunn der ute, som kun gjør det de gjør fordi de er sjalu, eller for å virke kule -når de egentlig bare er utrolig barnslige. 

Justin will always be Justin. Or kidrauhl, if you want. 

Jeg klarer bare ikke å sette ord på hvor mye han betyr, alt han har gjort, hvor stolt jeg er, hvordan jeg gråter øynene mine ut mens jeg mimrer, og hvor glad jeg er for at jeg fortsatt har mulighet til å følge han videre. Han er en god gutt, med et godt hjerte. Han fortjener kun det beste. 

Gratulerer med dagen, Justin Drew Bieber. 

-Ann Cathrin Larsen


 Ikke glem å kjøpe Thank You JB på iTunes, og besøk http://happybirthdaykidrauhl.com/ <- tweet den til han!

 

Én kommentar

Emilie

02.mar.2012 kl.08:53

<3<3

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

16, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits