Justin Bieber To Norway #3

 Hei dere!

Jeg har tideligere laget 2 "Justin Bieber To Norway" videoer, og det har liksom blitt min greie. Siden Justin ikke har tweetet noen av dem enda, tenkte jeg å lage enda en video, er dere med?! Ja, det er dere!
I de forrige videoene har det vært med godt over 100 deltagere, og jeg håper det blir med noe rundt der nå også. Her er det du må gjøre:

MERK EPOST MED "Justin video"  og vær klar over at videoen blir lagt ut på YouTube! 

1. Hva skal du gjøre? 

- Send inn en bilde/video av deg selv, eller deg selv med venner. Bildet skal helst ikke bare være redigert, men du burde holde på et ark hvor det står "Norge elsker Justin Bieber", "Norge vil ha Justin!" eller noe i den duren, du står fritt. Hvis du er redd for at han ikke skal skjønne norsk, skriver du på engelsk, men jeg kommer til å skrive hva det betyr i starten av videoen, så no worries. 
- Du kan også ta bilde av deg selv hvor du holder i en JB plakat, en CD, en Justin bamse etc. hva som helst så lenge det har noe med Justin og gjøre!
- Om du sender inn video, må du huske at det skal være plass til flere, og det er fint om dem er på 1 minutt eller kortere. På videoen kan du enten si "Come to Norway, we love you", du kan fortelle hvor mye du elsker han eller du kan være oppfinnsom og vise han en del av Norge. Du kan også sende inn video av deg selv hvor du synger en Justin sang :) (du kan snakke på norsk, og jeg kan sette på engelsk tekst, om det er et spørsmål)

Husk å være kreative, og jeg godtar nesten alt. Det er jo ikke helt umulig at jeg godtar noen få redigerte bilder heller, men det ser aller best ut når det er ordentlig gjennomført!

2. Hvor sender du det?

Jeg vil ha alle bidrag på mail, for på den måten kan jeg lagre det på egne mapper, og jeg har alt om det skulle skje noe med min mac, i tillegg får jeg sendt mail tilbake til alle som deltar så de vet at jeg har fått mailen dems. 
Mailen dere skal sende til er beejeylove@hotmail.com og legg til tittelen "Justin video". 

3. Kommer Justin til å se videoen?

Med kontaktene mine nå for tiden, er det stor sjans for at Justin ser videoen. Scooter har tidligere sett den første Justin To Norway videoen, og jeg håper Justin får se denne videoen. Derfor er det også viktig at bildene er gjennomførte :) 

4. Spørsmål?

Hvis du lurer på noe, er det bare å sende mail, kommentere her eller sende meg en facebookmelding; Ann Cathrin Larsen. 

5. Spre ordet!

FRIST: 6. April 2012, 00:00.

-Ann Cathrin 

 

4 kommentarer

Angelica Bieber

28.feb.2012 kl.15:21

Har ikke mail , og det går ikke å sende deg melding på Facebook .. tror du du kan legge meg til :) ? (Skal bare gi deg bilde så kan vi slette hverandre hvis du vil)

:Heter Angelica Torp .

Cyrusbieberfan

28.feb.2012 kl.15:31

Angelica Bieber: Klart det. Regner beliebers som venner uansett jeg, så det går fint :) har lagt deg til!

FridaLar

26.mar.2012 kl.15:45

Bare sånn tips: Dere burde lage sånn at man har tid til å lese det folk har skrevet..<3

Cyrusbieberfan

26.mar.2012 kl.16:29

FridaLar: Det skal jeg :) eller.. hvertfall sånn at det går ann å lese det.. problemet med de andre videoene er at det er så mange som har vært med at det er UMULIG å få plass til alle om det går for sakte. Det er grunnen :)

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

16, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits