FRUSTRASJON
Jeg har egentlig ikke tid til bloggen at all, men akkurat nå kan jeg ikke gjøre noe annet enn å kommentere det som skjer. 
Som dere sikkert har fått med dere, er det en/flere som planegger mishandling/drap på Justin Bieber i Perù. (http://www.kjendis.no/2011/10/03/kjendis/justin_bieber/drapstrusler/peru/18436789/ )
Dette er noe av det mest respektløse jeg har lest noen gang, og at noen gidder å bruke tiden sin på å planlegge drap på en som ikke har gjort dem noenting, er ubeskrivelig umodent. 

Det har fra starten av vært hatmeldinger og syke trussler mot Justin etter at han ble verdesnkjent, men denne gangen tar det kaka. Jeg er så frustrert at jeg ikke orker å skrive en gang, og det er ille når det er meg. Les heller det jeg skrev på facebook: 
Greit at folk ''hater'' han, at de misliker han og ikke kan fordra trynet hans, men å drepe en person som ikke har gjort en drit for å fortjene det her er respektløst. Vi som er fans kan ikke si 'vi kjenner han' mer enn de som misliker han, men vi kjenner til bakgrunnen hans og har et grunnlag i forhold til de andre. Jeg vet også at kjendiser nå og da får drapstrusler, men nå begynner det å gå langt nok. Justin har fra første stund han har vært verdeskjent fått utrolig sterke og personlige hatmeldinger/trusler, og mange av dem er syke. Jeg har absolutt ingenting i mot de som ikke liker han, sånn er livet, men om du ikke har noe bra å si, hold kjeft. Å gidder du virkelig å bruke tiden din på å planlegge drap på en du ikke liker? oreally? Voks opp. Jeg er dritlei all driten som blir slengt om Bieber nå.

 

-Sikkerheten rundt Justin er stor, og det er lite sannsynlig at de kommer så langt med planen sin nå som vi vet fulle navn, men anyways.... respektløst 

Ann Cathrin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits