Ny blogger, @sbbelieber

Da har jeg vært så heldig som har fått lov til å få blogge på denne bloggen her sammen med Ann Cathrin. Denne jenta har jeg kjent siden 2008, ettersom begge to er store fan av norske Bjørn Johan Muri. Jeg har nylig blitt 16 år, men da jeg for første gang så Justin Bieber var jeg 13. Ikke lenge etter, fikk han veldig mye oppmerksomhet fra meg - så sommeren 2009 var jeg offisielt en kjempestor fan. Jeg synes han er utrolig talentfull, han har alt som kreves av en artist. Han har hele pakka, rett og slett. Utseende, personligheten og stemmen. Det skal mye til for å finne en som er bedre enn han. Jeg forventer aldri at noen skal være enige med meg, men folk som ikke gjør annet enn å rakke ned på han, kan dra til helvete for min del. Enough said.


Sånn her ser jeg ut, ei brunhåret jente med brune øyne fra Fetsund, like ved Lillestrøm. Bodd her i ett år, jeg er egentlig fra Oslo.

Gleder meg til å blogge mer her når jeg har tid, skal ikke svikte noen av dere! Følg meg på twitter @sbbelieber, så følger jeg tilbake. Thanks! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits