Justin Bieber hjalp 1,000 barn!

Dere vet at Justin og Adam fra Pencils of Promise samarbeider? Ja, det gjør de. Adam er broren (?) til Scooter Braun, og derfor har de et samarbeid. Bland annet har de en ''Schools4all'' konkurranse (video over) hvor det handler om å samle inn mest penger, og den skolen som samler inn mest; får et besøk av Justin Bieber og Adam.

For å inspirere andre til å gjøre en forandring, ga Justin en veldedighetskonsert til COLLEGE TRACK..
Dette er et program som er grunnlagt i Bay Area som forbedrer ''under-ressurserte'' studenter (klarer ikke å komme på ordet, men de studentene/skolene som ikke har de det trenger) for college, og konserten hjalp 1000 barn, som nå får gå på skole.  

Tenk deg. 1000 barn får gå på skole, kun av en konsert. Tenk på alt VI kan gjøre. Bli med #makeachange! 

-Ann Cathrin 

PS. Schools4all fungerer desverre ikke i Norge. Det gjelder for Amerika.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits