Selena Gomez var feilernærtJeg vet ikke om dere allerede har hørt det, men siden det gikk rykter om at Selena var GRAVID  med Justin Bieber etter at hun ble lagt inn på sykehus, kom jeg over denne artikkelen fra seher.no :

Popstjernen Selena Gomez (18) har hatt en tøff uke, etter at hun torsdag ble lagt inn på sykehus i Los Angeles i hui og hast.

Disney-stjernen - som også er kjent som kjæresten til popartisten Justin Bieber - møtte imidlertid fansen med et smil, da hun mandag viste seg offentlig for første gang siden innleggelsen.

Gomez sa til frammøtte reporterne at hun kollapset på grunn av feil kosthold over lang tid.

- Jeg var feilernært, led av jernmangel og var utslitt, sier hun ifølge People.

En kilde nær popstjernen sa før helgen til nettstedet E! Online at man regner med at Gomez kommer til å bli helt frisk etter kollapsen.

 ____________

Jeg var aldri ''bekymret'' for at hun skulle være gravid, og om hun var ville jeg støttet henne fullt ut. Heldigvis kommer hun til å bli helt bra igjen :- D 

-AnnCa

Én kommentar

Biret Inger

21.jun.2011 kl.22:16

Oj! Okei, æ trur på d.

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits