''Justin forandrer seg''

 

''Justin Bieber forandrer seg.'' - Det må være en av de teiteste setnigene jeg hører. 
Hver dag kommer det nye kommentarer på blogger, twitter, facebook, tumblr om at Justin forandrer seg. Klart han forandrer seg, han er et menneske! Han kan ikke se ut som og oppføre seg som en 13 åring resten av livet, og han er faktisk en stjerne nå, og de kan ikke være 'normale' 24/7.
Det jeg kan si med hånda på hjerte, er at Justin alltid kommer til å være like takknemmelig. Han vet han ikke hadde vært der han er uten oss, og om det ikke virker som han er takknemmelig -tenk deg om.
Han har 'chest-infection' nå, og han har hele konserter. Han er syk. Han har avlyst EN konsert, og det var før MSG. Om du har sett never say never, skjønner du at guttungen er annerledes i media og personlig.
Jeg vet grunnen til at alle mener han forandrer seg: Selena Gomez.
Ja, jeg tror jeg vet hvordan det hele funker, men la oss ikke gå inn på det. Be happy for them ;)
Og ja .. Justin forandrer seg ikke unormalt. 

PS: Videoen over - Han er sjuk, han var irritert, og om du hører godt etter sier han ''I don't have time'' også snakker han mannen enda mer med litt sint stemme, og da detter CD'ne i gulvet. Man ser ikke en gang at Justin slår de ned. Utrolig teit :)

Orker ikke å skrive mer nå, men jeg har min sterke mening om det hele, så om du lurer på noe er det bare å spørre.

-Ann Cathrin 

2 kommentarer

Enig med deg! <3

Alma<3

13.mai.2011 kl.18:30

enig!!

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits