Er det mulig?
Okei, dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg (Ann Cathrin) ikke klarer å holde tilbake når det er noe som sårer Justin. 
Denne gangen er det paparazziene.

Klart at man ikke kan komme seg unna paparazzier når man er kjendis, og Justin har alltid taklet det bra. I 2011 har det bare blitt flere og flere paparazzier rundt han, og det kan være opptil 20 (eller mer) på samme tid. Bare jeg som føler det blir litt sånn prinsesse Dianna stemning? 
I hvertfall skulle Justin få en av sine 'drømmer' oppfyllt idag, ved å komme nærmere gud. De som er ekte beliebers vet at han er kristen, og han tror  virkelig på gud. 
Når han endelig hadde kommet seg til Israel, og skulle besøke noen attraksjoner (som normale turister gjør), var det paparazzier som ikke klarte å respektere det hele.
Noen dro, mens andre klengte seg på som værst.
Det som er teitest var at han egentlig ikke fikk komme inn noen av stedene, fordi det var ikke tillatt med bilder, men paparazziene fulgte etter så det ble så og si umulig for Justin og familien å komme seg rundt. ER DET VIRKELIG FORSVARLIG?!
Jeg mener, JA, han er kjendis. MEN han er 17. Han er fortsatt et 'barn' og det er som oftest voksne som er paparazzier. Kan ikke folk bare vokse opp liksom?
La nå gutten få LITT privatliv selv om han er kjendis. Paparazzier og andre folk sier han kommer til å ende opp på rehab før han er 30. JEG tror ikke det skjer, fordi jeg vet hvordan Justin takler ting, men hvem vet når ting er som det er?
En annen ting er at de er ekstreme når det gjelder kjøring. De løper foran biler og motorsykler som Justin kjører, og tenk om han en dag med uhell kjører på noen av dem? Da er det Justin som kommer til å få skylda i noe som var helt totalt patetisk og PAPARAZZIEN sin skyld. 

Forressten så kan man SE på Justin at han er sliten, han virker unhappy og noen ganger virker det som om at han er sur. Jeg vet at det ikke er fansen sin skyld, fordi han elsker oss av hele seg, men noe er virkelig ikke som det skal.
(Han smiler når han er med familien sin og crewet, da ser man at han er lykkelig. Det er ihverfall godt at han har det bra sammen med dem!)
Hvordan skal vi oppføre oss? 
-Først og fremst, ikke tving han til å smile. Gutten har følelser og jeg synes det er tøft og rett av han å tweete akkurat det han føler. Han skal ikke måtte gå rundt å fake smil 24/7. 
-Gjør det du kan for å oppmuntre Justin :- )
-Å vær der. Alltid. Støtt han. 

Vi må gi verdens herligste gutt tilbake sitt vidunderlige smil!  


 -Ann Cathrin

5 kommentarer

Albertine

12.apr.2011 kl.23:05

so agree..

Vilde<3

13.apr.2011 kl.15:12

Helt enig!!!!

Teite PAPARAZZIER!!!!!

love justin og elsker bloggen<3<3<3

skal prøve å få han til å smile, og håper de andre beliebersene også vil det;P

丰 sandra

13.apr.2011 kl.16:23

helt enig. blir så pissed på paparazzien som ikke klarer å tenke, eller å vise respekt.

Ingrid

13.apr.2011 kl.19:55

Jeg er virkelig enig med deg. Man får jo bare lyst til å skrive alt i capslock. Skrike til paparatzziene. Men det hjeper jo ikke?

Når jeg så bildet av Justin fra Israel på vei til motosyklene og Kenny måtte dra vekk fans, ble jeg helt fra meg. Jeg begynte å gråte. Hver dag ber jeg for Justin, og jeg er så utrolig takknemlig for at han forstår selv at han trenger en pause og tok twitterpause. Men likevel føler jeg meg så hjelpesløs, hav kan jeg gjøre for ham så han føler seg bedre?

Vi må alle være snille og takknemlige ovenfor ham, og hvis vi noen gang ser ham, ikke oppføre oss som gale aper! Vis respekt. Er du en ekte belieber, viser du respekt.

#cheerupjustin

<3AnnaxCharlotte

17.apr.2011 kl.14:45

Herregud, jeg er veldig enig med deg..

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits