INFO OM VIDEOPROSJEKT:

Heiii! :) (jeg er veldig dårlig til å forklare, sånn btw.)
Noen lurer på hvorfor vi ikke skal skrive tingene i videoen på ENGELSK, som for eksempel: Norway loves Justin Bieber osvosv.

Svaret på det er enkelt:
Hvorfor skulle Justin velge å komme til Norge via en video med bare engelsk tekst på? Blir det noe annerledes enn alle de tusen andre videoene på youtube da? nei.
For å få et lite norsk preg med i videoen valgte jeg at det skal stå på norsk, så kommer det til å stå før alle bildene/videoene: NORGE ELSKER JUSTIN BIEBER MEANS NORWAY LOVES JUSTIN BIEBER. eller noe lignende. 
På de andre norske ordene kommer det til å bli en liten skrift oversatt til engelsk,  så det blir null problem for de engelske å skjønne det. Kanskje en dårlig grunn, men jeg ser det litt mer spennende å ha det på et annet språk :)
Såklart KAN du skrive på engelsk om du vil det, jeg har ingenting imot det, men helst på norsk. 


En annen ting. Når DU promoterer videoprosjektet på facebook, blogg, twitter osv. kan du gi meg beskjed, og du får en shout på bloggen hvis du vil. Jeg har tro på det her, og jeg vil det skal bli like mange fans i denne videoen som den forrige + jeg vil at de som har lyst til å være med som ikke vet om det også skal få muligheten, så det er veldig fint om du sprer ordet :) du trenger ikke en gang å linke til bloggen. Det er nok om du gir dem ALL info + epost adressen min liksom. Jeg er desperat atm! Dette SKAL bli bra :- D

Har du noen spørsmål, legg igjen en kommentar :)

Join prosjektet her: http://cyrusbieberfan.blogg.no/1298475168_ny_justin_bieber_til_.html


-Ann Cathrin

Én kommentar

http://maddymarita.blogg.no/

25.feb.2011 kl.23:28

fin blogg du har <33

Håper du kan legge igjen en komentar på bloggen min<3

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits