Justin i Paris

Funnet ut at vi har blitt en BILDESPESIALBLOGG,  så kommer for det meste til å komme MASSE bilder. Jeg lagrer liksom 300 bilder om gangen, så velger ut de 'beste' og det blir en del, for å si det sånn :)

Her var det en blanding fra Never Say Never premieren og NRJ i Paris :)

-Ann Cathrin

3 kommentarer

helene

18.feb.2011 kl.20:46

fine bilder :)

19.feb.2011 kl.00:20

Hei! Jeg lurte på om dere kunne trengt en assistent til bloggen? :) Jeg liker den veldig godt, og derfor hadde det vært veldig gøy å være med på den. Jeg kan rette opp skrivefeil, ta dagens bilde av Justin Bieber (om det er ønskelig), gjøre hva som helst egentlig.. Også kanskje se litt over bildene. For i noen innlegg synes jeg dere har litt for mange bilder, faktisk. De orker ikke se på hvert skikkelig fordi det er så mange. Så jeg kunne kanskje fjernet noen som var veldig like, eller som jeg faktisk ikke liker (om da må de være ille, for jeg er skikkelig fan! men jeg har sett noen), så det ikke ble så mange bilder i visse innlegg.

Send meg svar på mail (fordijegkjedermeg@hotmail.com). Håper virkelig jeg kan være med, hadde vært skikkelig gøy! Og jeg mener ikke "eie" bloggen, slik som dere, men bare være som en assistent. Håper på et raskt svar, og stå på! Bloggen deres er kjempefin. :)
Hei! Jeg lurte på om dere ville være med på "Topp 10 Bieberblogger" hos meg??

http://bieberdreams.blogg.no/1297879020_topp_10_bieber_blogge.html

Det er bare å kommentere i kommentarfeltet hvis du vil være med ::D

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits