Madison Square Garden -__-

Nå skal jeg fortelle dere noe. Jeg synes Madison Square Garden Konserten i My world tour ER SINNSYK urrettferdig.
Hele den konserten får nemlig 3 ganger så mye overraskelser enn de andre konsertene som kommer, og har vært. Grunnen er fordi MSG konserten skal være en del av Justin Bieber filmen -__-
Jeg synes fortsatt det er ufattelig urettferdig mot beliebers. Hadde det ikke vært bedere om de filmen litt fra ALLE konsertene?Til og med Jaden Smith skal synge på den konserten.

Justin driver å planlegger "overraskelser" osv for konserten. Vel jeg håper at de som er med i den konserten koser seg da x)NB!
Jeg og Ann Cathrin skal på Skoletur idag og vi blir borte til i morgen, så det betyr at dere må gå på andre blogger for å få JB og litt Miley info!

-Ida-Eveline

2 kommentarer

marteevh

26.aug.2010 kl.08:32

heldige de som skal dit!

skulle ønske jeg kunne være der (:

ifrah

26.aug.2010 kl.20:14

oj, på dette bilde dere har på dette innleget ser du ut som han gråter eller han har tårer i øynene

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits