Dan Kanter lever livet som Justin Bieber's gitarist!

Google oversettelse, det gir kanskje ikke akkurat mening.

Dan Kanter skrev i sin high-school årbok at han hadde play "Wembley Stadion en dag." Han nylig gjorde, foran 90 000 fans.

Kanter, født og oppvokst i Ottawa, har også utført på David Letterman, Leno (to ganger), Ellen (to ganger), Oprah, American Idol, utførte kanadiske nasjonalsangen på en NBA All-Star Game, og i en annen drøm-come- sanne øyeblikk, dukket opp på Saturday Night Live. Han har tatt ly i en limo som det ble mobbet av en gruppe hysterisk tenåringsjenter - som en gang ble så stort at politiet flyttet inn

Kanter er Justin Bieber gitarist og co-musikalsk leder, og som plasserer ham i midten av tenårene-sjarmøren virvelvind.

"Hans fans er definitivt vill," Kanter sa denne uken, via telefon fra Indianapolis, hvor han nøt en fridag fra Bieber verdensturné. "De er veldig høyt, de bare skriker og skriker. Det er virkelig spennende hver natt, uansett hva byen vi er i. Jeg har vært i biler med ham der de er klatring på toppen av dem. "

Det er langt fra hans forstadsområder barndomshjemmet, der Kanter hadde sin egen ungdoms band (Hubris), og skrev en musikalsk (Destiny det Musical) som ble utført på skolen scenen.

Akkurat hvordan gjør man kommer derfra til der Kanter er nå - som den høyre hånden til en av de hotteste unge utøverne i verden?

Gå tilbake om et år, og Kanter er student ved York University, arbeidet med sin avhandling for en mastergrad i musikkvitenskap. Han har et rykte i musikkbransjen, etter å ha turnert med små Toronto popsters Fefe Dobson og Shiloh. Bieber - allerede en stjerne, med de mest innflytelsesrike hairstyle siden Jennifer Aniston på nytt gjorde henne 'gjøre på Friends - er å vises på MuchMusic og trenger en andre akustisk gitarist. Kanter anbefales. Snart nok, er han på turne som Bieber gitarist og co-musikalsk leder.

"I utgangspunktet" Kanter sier, "vi fikk CD og måtte ordne og produsere dem for live show - bestemmer, liksom, hva du skal pynte på, hva du skal være tro til, om vi skulle ha noen gjentar , sånne ting. Jeg er stor fan av et show som et opptog, mer enn bare musikk. "

Han fikk det fra sin far, Jeff Kanter, en videregående skole engelsklærer i Ottawa som har regissert lokalt teater. (Kanter mor, Julie, bor også i Ottawa og arbeider med barn med spesielle behov.)

Han samarbeider nært med Bieber på tur, skriving og arrangering. En backstage bildet viser de to står i en stor dusj og kjøre gjennom pre-show vokal øvelser. Dette propinquity til stjernen gjør Kanter en feire i sin egen rett. Mens jeg skriver denne setningen, har han 78 906 tilhengere på Twitter. (En fersk innlegget: "Spent at min yngre bro jonahkanter er endelig kommer til å se JB leve i både Toronto og Ottawa!")

"Det er en perfekt refleksjon av hvor mye de elsker ham," Kanter sier, "at de bryr seg å følge meg og lese alle mine tweets om maten jeg spiser, musikken jeg hører på, sånne ting."

Bieber's stige ut av Stratford, Ont. Har vært svimlende. Bare tre år siden, kom han på andreplass i en lokal sang konkurranse. (Hvem kom først i mål, Bono?) Moren postet videoer på YouTube, og i en Hollywood-øyeblikk, den typen som legender er bygget på, ble de snublet over ved en post Exec.

Knapt et år siden, Bieber droppet sin første singel, One Time, og siden da har det vært truffet etter truffet, rundt om i verden. Han selv utført for Obamas i Det hvite hus. "Det er virkelig vært utrolig å se hvor godt han har blitt mottatt internasjonalt, Kanter sier. "Det er noe ved ham som slår en akkord med barn i alle nasjonaliteter.

"Han har fantastisk musikk, og det er musikk som virkelig ikke oversette. Hans store sang, Baby - det er bare et ord som alle i verden vet, om de snakker engelsk eller ikke. Melodien er stor. Men jeg tror også det har mye å gjøre med ham. Han er bare så veldig fin gutt. Han er fra en liten by i Canada, og han er veldig ydmyk. Han er veldig fin og han jobber veldig hardt. Mange av hans fans bare veldig støtte ham, og de vil at han skal vinne. "

De ønsker også å komme nær ham, slik at dagen tidligere i år da politiet flyttet inn

"I Australia ble han spilte en morgen show, og de trodde det ville være en god idé hvis de satte ham utenfor så flere mennesker kunne komme," Kanter minnes. "På tre om morgenen, det var så mange folk at politiet besluttet å stenge hele greia ned. Det var en skremmende en. "

Men ikke så skummelt som da de åpnet for Taylor Swift i London.

«Han brakk foten i siste sangen. Han bare fanget i et hjørne med hælen. Vi kunne se ham avsluttet den siste sangen hopper rundt, og vi visste at noe var alvorlig galt. Men han soldiered gjennom det. Vi har aldri selv kansellert et show etter det, så han bare spilte med kastet på. Senere samme måned spilte vi Madison Square Garden, og han gjorde det med en walking kastet, og han fortsatt gjorde alle sine dansetrinn. "

Det er ingen tvil Bieber er preternaturally profesjonelle. Selv de uverdige til å ta en vannflaske av Noggin, som han gjør i en video sett av millioner på YouTube de siste ukene, knapt syntes faze ham.

"Au," Bieber sier i videoen, "som ikke føles bra. Jeg vet ikke hvorfor hun kastet det på meg, men jeg elsker dere. "Kanter er ikke sikker på hva vis det var, og sier det ikke var en stor avtale for Bieber eller bandet på den tiden.

Nå Wembley - det var en big deal. "Jeg pleide å drømme om å spille Wembley vokse opp, se alle de gamle Elton John forestillinger. Det var så surrealistisk å være i front at mange mennesker, og [Justin] gjorde en god jobb, "Kanter sier.

Likevel, det høyeste punktet for Kanter har ennå ikke kommet. Tirsdag tar han på scenen med Bieber ved Ottawa's Scotiabank Place, hvor han fondly minnes se show med Ozzy Osbourne, Metallica, Elton John, Neil Young og andre. Hans foreldre og familie vil være der. Mine besteforeldre har aldri savnet et show jeg har spilt i Ottawa. Det er den mest spennende show på turen, jeg kommer ikke til å lyve. Det er definitivt det mest spennende show for meg. "

Det er en høy uttalelse, vurderer den store excitements han har hatt på turné - støtte Bieber på Saturday Night Live.

Det er mye distraksjon for en gutt fra Ottawa, særlig en som fremdeles har å ferdig med å skrive at avhandlingen i York U. Hans emne? "Prosessen med å utvikle Justin pop arena show, fra en musikalsk leder perspektiv."

-Hva synes du?
-Ida-Eveline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits