Bilder fra Hannah Montana

Først må jeg bare si en ting:
Dere som faktisk er faste lesere og sånn, vet hvorfor jeg (ann cathrin) nesten aldri blogger.
-Fordi dataen min er ikke i orden osv.
Det er også SKOLE -noe som er viktig for meg, siden jeg vil inn på media, der man må ha nesten 6 i snitt + jeg har det ikke bra med meg selv, og prøver å gjøre noe med det.
(JEG SIKTER TIL EN KOMMENTAR NÅ) og nei, Ida-Eveline kan ikke sparke meg fra bloggen, først og fremst fordi jeg fant opp hele greia og ladge bloggen, og hu blogger fordi hu vil. Det blir ikke noe mere jobb for henne når hun VIL blogge?
jaja, vil dere ikke at jeg skal blogge, kan jeg jo slutte? done.
No offence : p
-Ann Cathrin


4 kommentarer

Ingvild

22.aug.2010 kl.20:41

Jeg synes det er helt fantastisk at noen i det hele tatt gidder å bruke fritiden sin på å dele nyheter om idolet sitt med resten av Norge! Så egentlig burde ikke noen klage på noe som heslt, for da kunne de jo bare startet sin egen blogg og bevist at de kunne gjøre det bedre. Men så klart tenker ikke de som poster negative kommentarer seg om før de skriver. Men jeg synes dere gjør en strålende jobb, og er veldig takknemlig for at dere holder på med det dere gjør:) Stå på begge to, og ikke bry dere om de negative kommentarene! :)

Justin Bieber & Selena Gomez

22.aug.2010 kl.20:53

Kjempefin blogg, stå på ;*

Drit i den kommentaren du fikk, og nei ikke slutt ! fortsett å blogg :)

Hvem er hvem ?? Ho med brun hår hvem er det, og ho med blond hvem er det ?

Svar på min blogg <3

Alltid hyggelig med kommentar tilbake !

latterkrampa (fotoblogg)

22.aug.2010 kl.21:07

kule bilder :D

gleder meg til den sesongen kommer

<3

23.aug.2010 kl.16:30

Ikke slutt å blogge!:)<3 Dere er fantastiske som bruker fritiden deres på å skrive blogg for folk som dere ikke kjenner!:)<3 Selvom vi ikke kommenterer, betyr det mye at dere fortsetter, så jeg håper med hele mitt hjerte at dere fortsetter<3

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits