Justin Bieber's 5 mest Badass/LOL øyeblikk!

Hallo, ikke en gang Justin Bieber er fult og rent gullunge vettu ;) Han har evnen til å nemlig tulle om ALT, jeg kødder ikke. Vær gang noe "fælt" har skjedd har han rista det av seg.. Han tar rett å slett ikke alt fult så seriøst! Jo når det kommer til sikkerhet har han en viss for for fornuft haha! Her har du Justins 5 LOL og Badass øyeblikk! ( forresten, Justin liker å koble seg selv til Chuck Norris.)

1.) Segway flukten! Justin får ofte en mobb av skrikende fans etter seg, men han fant en veldig morsom måte og "rømme" fra fansen. Med å bruke en Segway. SLÅ DEN!( en slaks stang, med 2 hjul som du kan kjøre rundt med O_o)

2.) Går på glassdører! Får noen månder siden var det en latter gående på nettet av  en fyr som gikk på en sving dør. Dette fyrens navn er Justin Bieber, og går du på en svingdør, ja da vet du hva som skjer.. Men Justin ble ikke lei seg, og fortalte at Har du ikke selvironi, nei da er du ikke en morsom person. Også ikke mange dager så REPETERTE Justin det like gjerne, med å gå på enda en dør ;)

3.) Your Kung Fu Is Strong: Når du bedt om å sende inn en kjendis spilleliste, tok Justin Bieber muligheten til å betale en hyllest til sine elskede kung fu-filmer og deres"FANTASTISKE" dubbing. Enda bedre, laget han sitt eget video! NICE mooves!

4.) Free Scooter: Etter hendelsen med "den avlyste Justin Bieber på det kjøpesenteret blabla" Lagde Justin sin egen underskrifts kampanje som het "free scooter!"  til ære for sin manager som ble arristert grunnet denne hendelsen. Alle kunne kjøpe t-skjorter og underskrive kampanjen(om du var over 13 år) Jasså ja Stå opp mot loven? JA DET ER GANSTA!

5.) Raaaaaaaandy: Bare tanken på at Justin Bieber er morsom. Selv om hans personlaitet gjør en gjesteopptreden på denne rather NSFW Aziz Ansari sketch, "Justin Bieber dukker opp i Ansari's ?Raaaandy? karakter, og stjeler demoen "Baby"

- Whatcha say? haha :)
-Ida-Eveline

Én kommentar

Kelly<3:-*

14.aug.2010 kl.11:27

haha:P,selv jeg gikk nesten mot en glassdør for et par måneder siden.

Men da var jeg med en venn.

Vi satt på Burgerking,og det var en butikk som het narvesen rett ved siden av glassdøren,

og trodde helt at det var en utgang,haha :P

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits