Justin Bieber: I want a girlfriend.

Justin har fått tennårings jenters hjerte til å pumpe hardt etter at han fortalte at han så etter en kjæreste.
Baby sangeren forteller at han ikke er singel fordi han har valgt det, det er fordi han er så mye ute og reiser at det kan være vanskelig å finne en jente som liker han for hans personlighet, ikke berømmelsen.

16- åringen fortalte News fortalte news for the world " Jeg er ikke singel fordi jeg har valgt det. Jeg vil finne ei jente. Men jeg ville ikke date noen som bare bryr seg om min berrømelse. Det kommer til å være kjempe vanskelig og finne en jente som liker meg, for meg."

Men han hadde ikke hatt noe i mot og date en fan. han la til: "Jenter jeg har datet, har likt musikken min. Men du ser at mange kjendiser dater andre kjendiser. De forstår hva du går igjennom. Men jeg ville garranter datet noen som ikke var berømte. Og når jeg finner henne, skal jeg date henne selvfølgelig. Men det blir vanskelig fordi jeg reiser så mye."

- Hva synes du. Hadde du datet Justin? Og Hvorfor?


Engelish version:
Justin Bieber has set teenage hearts across the globe pounding after revealing he is on the lookout for a girlfriend. The Baby singer says he is not single by choice, but fame and constant traveling make it hard to find the right girl who simply likes him for being him.

The 16-year-old told the News of the World: "I'm single but that's not a choice. I want to find a girl. But I'm not going to date someone who's just going to like me for my fame. It?s going to be really hard to find a girl who likes me for me."

 But he said he wouldn't rule out dating a fan. He added: "Girls that I've dated have liked my music. But you see a lot of celebrities dating other celebrities. They get what you're going through. But I would definitely date someone who wasn't famous. You've just got to find the right one. And when I find one I'm going to date her, of course. But it is hard because I?m traveling."

- Watcha think? Will you've dated Justin? And why?

-Ida-Eveline
HVOR MANGE KAN? <-- link
PROJEKT #2 <-- Link

8 kommentarer

Victoria

09.aug.2010 kl.21:48

Jeg hadde datet han fordi han er søt og fordi han virker utrolig kjekk, snill og en kjempe bra person :) ♥

Helene

10.aug.2010 kl.00:36

Jeg kan ikke si om jeg hadde datet han, har ikke møtt han <3

Helene :)

10.aug.2010 kl.00:42

Jeg hadde datet han fordi han er virker som en utrolig bra person. Snill, søt, kjekk, koslig fyr :) <3

<3 Tds95

10.aug.2010 kl.01:37

Jeg tror ikke jeg ville ha datet han. For det første hadde jeg blitt hatet av alle JB fans på twitter , MANGE av de i allefall. Og det hadde blitt MYE oppstyr. Også har jeg ikke noe behov for at han skal like meg, jeg elsker eller mer jeg forguder han ! Men jeg trenger ikke at han skulle like meg.

ceciliea

10.aug.2010 kl.02:21

Jeg hadde absolutt ville datet han om jeg kunne, hadde blitt i himmelen av den grunn. : ) <3 For meg, uten å ha møtt han i det hele tatt, virker han så nærme perfekt som det går an, her og nå. Ingen er jo perfekte. Han har utseendet, virker snill, sjarmerende og jordnær (osv), rett og slett virker han som en veldig fin person. Så som sagt, ville jeg så absolutt ha datet han. : ))

JDBelsker

10.aug.2010 kl.10:45

Jeg hadde datet han selv om han er travel og reiser mye<33! det ser ut som han prøver så godt han kan å ta var epå alle fans å de rundt han<333

hilde

10.aug.2010 kl.17:03

har lyst å møte ham, for ingen her kjenner han egentlig og d kan man ikke si at man hadde datet han. hva er fan adressen hans ? og hva bør man gjøre for og kaaanskje få svar tilbake ? :) <3

Sejla Osmanovic Nuhanovic 13 år blir 14 år <3

11.aug.2010 kl.08:26

justin er min kjæreste<3

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits