Justin Bieber + Film = ?
NORSK:
Internasjonale superstjernen Justin Bieber, som har blitt kjent fortere enn noen andre, vil offisielt bli stjernen i sin EGEN film. Filmen skal ligne på 8 Mile fra 2002 [med Eminem & Brittany Murphy] og er under 'arbeid'.
.... fortalte Hollywood life: 'Det er ikke et ferdig manus, men akkurat som det Eminem gjorde i 8 Mile, Justin vil være stjernen'

Siden justin er kort, (HAN ER IKKE KORT!) tuller studioer med at den fremtidige filmen 'burde bli kalt 4 mile, eller halv  mile'.
Justin(?) sa til Teen Vouge i april: Vi prøver å sette opp en film for meg i fremtiden. Det kommer til å bli en historie om hvordan jeg ble oppdaget, nesten som min egen versjon av 8 Mile.
(uuh, dårlig oversetting, men jaja)


ENGLISH:
International mega star Justin Bieber, who has risen to elite fame quicker than anyone else in the recent past, will officially star in his OWN movie. The script similar to the 2002 film 8 mile [starring eminen & brittany murphy] and is in development. The insider told HollywoodLife: ''there currently isn't a final script, but just like eminem did in 9 mile, Justin will star.

Since Justin is short, studio executives are joking that the upcoming film 'should be called 4 Mile, or Half Mile.' Just told Teen Vogue in April: 'We?re trying to set up a movie for me in the near future, it?s going to be similar to the story of how I got discovered, kinda like my own version of 8 Mile.'

Håper dere skjønte noe av det :)


-Ann Cathrin


VIL DU VINNE V.I.P BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER KONSERT I CANADA? MED GRATIS TUR/RETUR BILLETTER?
Da må DU bli medlem av denne siden: TRYKK (aldersgrensen er 13-17 år)
Deretter går du på ''Home'' og på høyresiden er det musikkvideoen til Justin /baby/ under der er det en link, og den trykker du på.
Også trykker du på join og gjør resten som står :)
LYKKE TIL!

 5 kommentarer

19.jul.2010 kl.01:17

han er faktisk veldig låg .. han er bare 1,64 eller noe .. ikke gidd å motsi meg, for det er han faktisk

belieber

19.jul.2010 kl.13:29

looool , du som skrev det der. Han er 1.70 ;) så bare holdt kjeften din

Cyrusbieberfan

19.jul.2010 kl.15:45

Anonym: Jo, jeg motsier deg :p

Han er høyere enn miley. Miley er 168, og forrige gang sjekka jeg med inches og foot kalkulator, og det sa han var 174 på den ene høyden jeg hadde og 177 på den andre. Så kom ikke her å si han ikke har vokst noe på et år. Det gjør jo alle ;) (nesten)

21.jul.2010 kl.14:35

Jeg har lest i den topp skoledagboka at han bare er 1.61 m høy.

Cyrusbieberfan

22.jul.2010 kl.00:07

Anonym: For 123921873437482478 gang.. Vi har skjekka det, han er 174! Og vi sendte Mail til topp som sa at det antageligvis var riktig, fordi den infoen som ble lagt i skoledagboka ble lagt til i fjor! O_o ( De trykka boka fra desmeber til en gang i år..)

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits