Unnskyld folk :(

Kommer med et innlegg her for å si unnskyld! Vi mener ikke å blogge så dårlig, men det er ferie, og vi er liksom ute mere nå :(
Jeg Ida-Eveline prøver å blogge så ofte og mye jeg kan. Men jeg har vært opptatt mye av ferien, foreksempel nå er jeg i Trøndelag, men alike vell blogger jeg litt for dere!

Ann Cathrin har fortsatt problemer med pc'n sin, og når hun får blogga så er det ikke så veldig mye hun KAN få blogget pga at der er for mye eller noe sånt. Pc'n hennes pleier som regel å slå seg av mitt i skrivingen av et innlegg. Hun prøver også å blogge så ofte og så mye hun bare kan!

Jeg skal også unnskylde for at jeg (Ida-Eveline) er veldig lat når det gjelder Miley Cyrus News. Altså alle vet at det bare skal være litt nyehter om henne, men i blant så er det INGEN nyheter om henne her, og det skal vi få en slutt på, så det blir nok mere Miley News i løpet av Sommerferien.

Jeg kan bare skynde meg og si at på Torsdag kveld/ Fredags Morgen denne uka som kommer nå skal jeg til Fredrikstad. Grunnen er det at Will Smith og familien hans og Jackie Chan skal dit på Europa premieren av Karate Kid. Jada, Jaden Smith kommer også dit. Så 22 Juli til sånn ca 25 Juli blir det lite eller ikke noe blogging fra meg. ( Men jeg lover videoer om jeg skulle få snakka med Jaden.. ahahahaha yeah right..)

Igjen UNNSKYLD SÅ MYE FOR DÅRLIG BLOGGING DEN SISTE TIDEN :(-Ida-Eveline

2 kommentarer

Janne Andrea

17.jul.2010 kl.17:16

vil også se Jaden ! : ) haha ;p

Medina Bieber

17.jul.2010 kl.17:55

Går så bra atte :)

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits