Justin Bieber er #1 hottest. Miley Cyrus er #3 Hottest.

Det er egentlig en nyhet jeg skulle ha lagt ut, men vet du meg hva JEG GIDDER IKKE. Det er om Kim Kardashian, og tittelen er: Er Justin Bieber forelska i Kim Kardashian? Huff jeg orker ikke mer styr rundt hu, fordi Justin er singel, Han er IKKE forelska i Hu og hu er ikke forelska i han. Da vet dere det, at jeg ikke orker å skrive et innlegg om det. Som sakt, jeg synes faktisk Kim er kul, men det er 13912487482 andre jenter som ikke gjør det, derfor orker jeg ikke å skrive innlegget.

Men over til overskriften.


Justin Bieber:
Dere stemte på Justin som #1 hotteste stjernen. Med hans smelteverdt smil, utrolige stemme og kule stil, er det enkelt og se hvorfor alle har Bieber Fever.

Miley Cyrus:
Miley er ikke redd for å være henne selv,og lar fansen vite at dette er den ekte Miley. Hun endrer stil hele tiden, og prøver nye ting.


Også dere som er interresert i Jo Bros, Selene Gomez og Taylor Swift

Jonas Brothers:
Samme hvor berømte de har blitt, Jonas Brothers er ærlige mot seg selv. De elsker å takke alle fans, med å gi deg gratis konserter.

Selena Gomez:
Fra Sanger til skuespiller, Sel kang jøre alt. Jenta med hjerte som guld gikk jenta et skritt nermere fremtiden i år, med designing og en fabelaktiv Klæs linje.

Taylor Swift.
Alle sammen vil være BV'er med Taylor, og det med god grunn. Country sangeren har virkelig talent, hun skriver alle sangene selv.


Hahha, ser du nøøøyyeee etter, så har både JoeBros, Selena og Taylor noe tilfelles med JB og Miley ;) Hahha
Jeg var faktisk med å stemte , lol xpp
-Ida-Eveline

5 kommentarer

marteevh

15.jul.2010 kl.00:02

jeg syntes faktsik at Selena skulle vært på #3 isteden for Miley ;)

Men #1, ja trenger jeg å si mer = :D

ella

15.jul.2010 kl.00:19

jeg syntes det var ganske rart at Jonas Brothers kom på 2. Men det er vist andre som liker dem? Syntes Miley burde kommet på 1 og justin på 2 ;)

Ha en fin kveld videre:)

wwww.xella.blogg.no koselig med en kommentar

Monia Charlotte

15.jul.2010 kl.00:37

liker ikke kim -.-

15.jul.2010 kl.12:02

Ikke for å være pirkette men syke skrivefeil på Selena Gomez!

Fra sanger til skuespiller, Sel kan gjøre alt. Jenta med hjerte av gull fikk jenta et skritt nærmere fremtiden i år, med designing og en fabelaktiv kleslinje*

:)

Sejla Osmanovic Nuhanovic 13år bilr 14 år <3

16.jul.2010 kl.00:23

fin blad<3

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits