Å være Justin Bieber besatt kan være usunt?

I et amerikansk blad sendte ei jente inn et brev som sa:  Hei! jeg er totalt forelsket i Justin Bieber! jeg kan ikke stoppe å tenke på han. Og Jeg vet alt om han. HVA SKAL JEG GJØRE?.

Bladet svarte, blant annet med at det er klart hun elsker han. Det er ikke rart. Redaktøren som svarte på brevet, forklarte at til og me hun begynte å få virkelig sansen for Justin Bieber.

Enkelte mener at dette er utrolig usunt. at jentene nermest ber til en 16 år gammel gutt. Det er ikke bra for deg! Noen mener at det kan gå på syken, og at denne bieberfeveren burde roes ned.


Akkurat ja?! ROES NED? Alle kjendiser har gærne fans, alle kjediser har hatere, ALLE KJENDISER opplever dette. Denne besatt-heten er ikke ulik besatt-heter til f.eks Jonas Brother ( Okay, det er betraklige 10% mer fans av JB enn JoeBore, men alikevell!) Nei Hva synes du?ER BIEBERFEVER BLITT USUNT?
-Ida-Eveline
(Jeg synes vertfall ikke det.)

8 kommentarer

BieberBeliever

06.jul.2010 kl.23:52

NEI!! SUNT :D

marteevh

07.jul.2010 kl.00:01

Jenter over hele verden er jo helt hodestups forelsket i han, og kanskje mange jenter blir lei seg når de innser att det er nesten umulig att det blir dem og Justin..

Men som du sa, alle kjendisser har det sånn, og det er jo normalt!

SUNT :)

Medina Bieber

07.jul.2010 kl.00:15

Jeg er så forelsket i Justin at av og til vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Jeg har grått (gråte) over Justin flere ganger og bedd til Gud for at alt skal gå bra med han :) jeg føler at jeg ekte følelser for Justin.. :) men jeg tenker ofte på at det hele sikkert ikke blir meg og han, men føler at vii hadde hvert helt perfekte for hverandre:) jeg går å tenker på Justin nesten hele tiden egentlig, jeg leser 13 blogger om han hvert eneste dag og forteller vennene mine (de er ikke så stor fan av han) om hvor han hele tiden og hvordan han har det :) mange sier at jeg ikke kan si at jeg liker Justin sin personelighet best ved han.. Jeg kjenner han jo ikke, men føler nå etter et år med forelskelse at jeg på en måte begynner å kjenne Justin.. Jeg synes det er så synd at det ikke en gang er sikkert at jeg noen gang kommer til å se han i virkeligheten.. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde sett han, men jeg tror jeg hadde grått og sunget og bare hørt på stemmen hans <33 jeg bet ikke men jeg tror jeg kan si dette: Jeg elsker Justin Bieber <3

malin bieber

07.jul.2010 kl.15:24

d e ikje usunt å ha bieberfeever !

JustinxBieberFans

07.jul.2010 kl.19:12

Nei, herregud! Jeg er enig med! ;p

JustinxBieberFans

07.jul.2010 kl.19:12

Jeg er enig med deg**

Medina Bieber

07.jul.2010 kl.19:44

Enig med hvem da ? <3

Astrid

11.jul.2010 kl.00:17

ja, sånn har jeg det også @medina bieber ...

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits