Hva er den verste Våget, Justin måtte ha gjort?

Justin forteller: Det værste, jeg ha måtte vært med på er Silent Libary! MTV spurte om jeg ville være med, noe jeg sa helt klart ja til!  Hovedsakelig er det at du må gjøre mye rart i et bibliotek, og du kan ikke si NOEN TING! Ikke le, og ikke skrike.
Greier du det lenge nok, får du penger ut av det.  Det er sånn at det blir delt ut kort, også må du snu dem på 3. Den som får det sure fjeset må gjøre "daren". Det kan være alt fra å ta fingeren i en muse felle, til å bli klypt av ei hot dame!- Hva er det værste du ha måtte gjort?
-Ida-Eveline

2 kommentarer

Marita Bringsli

06.jul.2010 kl.23:24

hahah! det e æ ikke sikker på :)

marteevh

06.jul.2010 kl.23:43

haha! Begynner alltid å le av de videoene :D

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits