VINNEREN AV KONKURRANSEN! [/del3]Nå har vi endelig kåret en vinner av konkurransen våres /altså del 3.

Den heldige vinneren får velge en av disse to t-skjortene til premie;


Det var veldig mange gode historier og sånn, så det ble veldig vanskelig å velge, men vi falt helt for detaljene/skildringene/beskrivelsene til ............


.....


JULIE OLSEN!
gratulerer, du vil få en mail av oss med info om adresse osv.
og tenk at DU er vinneren av 81 deltakere!
håper du er glad for premien :- )
 
LES BIDRAGET HER:

Nå har jeg tenkt til å fortelle om det uforglemmelige møte med min ?kjendisforelskelse?.
Det hele startet med en konkurranse på den berømte bloggen ?cyrusbieberfan.blogg.no?.
Det eneste man skulle gjøre var å svare på noen enkle spørsmål om den hotteste gutten nå for tiden, som jenter på min alder bare kunne drømme om å få møte. Nemlig Justin Bieber!

De røpte ikke hva premien var, men jeg tenkte ?det skader da ikke å prøve?.
Dagen etter fikk jeg vite at jeg var en av 6666 jenter som hadde svart riktig. De to jentene som drev bloggen, skulle trekke helt tilfeldig ut en vinner.
Jeg tenkte i grunn ikke noe mer over den konkurransen. Dagene gikk og jeg hadde ikke hørt eller tenkt noen ting på konkurransen. Det var jo trossalt akkurat som om jeg skulle bli trukket ut av en eller annen tåpelig kar blant alle elevene på skolen.

Men så fikk jeg den meldingen. Den meldingen jeg forguder den dag i dag. Akkurat dette sto:
?Du er den heldige vinneren av vår konkurranse på cyrusbieberfan.blogg.no. Premien kommer til å bli noe uforglemmelig. Vi ville gjerne hatt denne premien selv, men akkurat DU skal få denne. Her er premien (trommevirvel)? ET MØTE MED SELVESTE JUSTIN BIEBER!!!!
Du får ta med deg en venn til USA, og møte han der under oppholdet. Vi betaler for fly og hotell selvfølgelig. Du bør nesten pakke nå så fort så mulig, du skal nemlig dra nå til fredag!
Og være der til søndag. Hvis du lurer på noe, send mail til beejeylove@hotmail.com, eller ring 98705241.
Lykke til!?

Da jeg så denne vakre mailen hoppet jeg bokstaveligtalt i taket! Jeg ringte Caroline med en gang. Aller først trodde hun jeg bare tullet, men når hun hørte jeg fikk gråten i halsen tok hun meg litt mer på alvor. Hun begynte å skrike så det verka i øra. Selvfølgelig var det hun som skulle være med! Hun er jo trossalt min bestevenn.
Vi pakket med alt av sminke, klær, ipod, solbriller, rettetang osv. Hvem hadde vel trodd at akkurat jeg skulle få møte gutten med det nydeligste smilet, brune nydelige øyne og sist men ikke minst verdens hotteste hår!

Så kom dagen. Dagen hvor drømmen min skulle komme i oppfyllelse. Mamma måtte uheldigvis være med, pinlig. Men nå hadde jeg andre ting å tenke på!
Haha. Det så nærmest ut som vi skulle på en sydenreise i flere uker, men neida! Vi skulle jo bare en helgtur over til USA.

Åh, som jeg gledet meg. Under hele flyturen kriblet det i magen. Jeg viste ikke hva som kom til å skje, om vi ble møtt av Justin på flyplassen, eller om vi måtte komme oss til hoteller selv. Men en ting var sikkert, jeg skulle få møte selveste Justin Bieber. Drømmen til de fleste jenter.

Etter en passe lang flyreise med en del flying på do osv. var vi framme. En hau med folk strømmet rundt omkring på flyplassen. Men plutselig hørte jeg ? my baby, baby, baby ohh. My baby, baby, baby noo. My baby, baby, baby ohh, I thought you always could be mine, mine?.
Jeg hørte at den stemmen ikke var spilt på en tåpelig liten cd spiller. Men real, stemmen hans var virkelig!
Jeg så opp. De nydeligste øyne møtte meg med et glansfullt blikk, det vakreste og hviteste smilet med DEN stemmen, og en skilende duft fra håret hans. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne! Dette var øyeblikket jeg hadde ventet på i evigheter.
Armene hans åpnet seg. Jeg begynte å gå fortere og fortere, nærmest begynte jeg og små løpe litt. For å kjenne den deilige duften, varmen fra kroppen hans, og høre den vakre stemmen hans på nærhold. Jeg var i drømmeland. Jeg sto der inntil verdens beste gutt!

Justin fortalte at vi skulle få lov til å spise en nydelig middag sammen, og kose oss den kvelden. Jeg hadde litt problemer med å forstå det han sa. For på den tiden fikk jeg bare 3`er i engelsk. Men heldig var jeg som hadde mamma som oversetter.

Etter litt leting fant vi endelig fram til hotellet vi skulle oppholde oss på. Hoteller var en brun/rosa bygning med flere svartkarmede vinduer. Egentlig ganske fint!

Timene gikk, og klokken nærmet seg seks. Vi hadde avtalt at han skulle plukke meg opp rundt sju tiden. Caroline som var til stor hjelp, hjalp meg med kjolen, håret og sminken.
Jeg hadde på meg en lyselilla kjole med paljetter på. Svarte høyhælte sko. Og noen glitrende hengende øredobber. Håret var rettet ut og glansfullt med en søt liten lilla rose i.
Akkurat i det sekundet jeg ble ferdig ordnet, tutet en bil utenfor. Da jeg så at Justin kjørte i Range Rover? en sin, med navn Lisa. Ble jeg utrolig glad. Jeg har ikke fortalt det før i historien, men mitt navn er nemlig Lisa, og kanskje det har en sammenheng? Hvem vet.

Han kom med de nydeligste komplimanger, som f. eks ?you have the most beatiful and unique eyes I`ve seen?
Jeg kjente jeg ble helt varm og rørt av ordene hans.
Han kjørte oss til en koselig resturante som lå ved havnen. Mange små koselige båter lå rundt omkring. Og alle menneskene så ut til å ha det helt supert.
Vi satte oss ned ved ett to mans bord, med ett lite søtt t-lys som sto og flammet av kjærlighet. Der og da tenkte jeg at dette ikke kunne bli bedre! Jeg satt ovenfor min store forelskelse, vi pratet om hvor herlig dette var. Han kom med søte og nydelige komplimenter hele tiden. Noe som gjorde meg veldig varm og kjærlighetsfull på innsiden. Av og til kom han med litt morsomme, ganske tåpelige vitser som jeg ikke kunne la vær av og le av.
Jeg merket mer og mer at jeg ble glad i denne utrolig tiltrekkende gutten.
Så kom det en koselig og rolig liten sang på. Folk begynte å danse og synge med. Noe som egentlig var litt morsomt, men samtidig utrolig søtt.
Plutselig tok han hånden min, og dro meg med ut på dansegulvet. Jeg kjente jeg snart sprakk av glede. Jeg følte meg som den heldigste jenta i verden, der jeg sto og danset tett inntil han. Parfymen hans skilte i nesen min, varmen hans gjorde meg avslappet, bevegelsene hans var som en karusell og øynene hans stirret rett inn i mine, nydelige og store.
Vi avsluttet denne fantastiske kvelden med en liten kjøretur. Vi stoppet ved ett lite sted, nær en søt liten innsjø. Vi gikk ut av bilen, og la oss ned på den kalde gressplenen, og så på de skinnende og vakre stjernene. Jeg hadde en utrolig deilig følelse inne i meg. Jeg håpet han hadde det samme. En svak lyd av gresshopper, hørtes i bakgrunn. Vi lå der og så på stjernene mens vi holdt hverandres hender!

Den kvelden er uforglemmelig for meg. Det er faktisk den beste og fantastiske kvelden jeg noensinne har opplevd. Alt var så perfekt. Han og meg.


     SLUTT!

Vi vil si takk til alle som deltok og det kommer flere konkurranser senere!-Ann Cathrin & Ida-Eveline

6 kommentarer

amandasolveig

20.jun.2010 kl.21:10

kult, grattis til henne! :D:P

Julie

20.jun.2010 kl.21:44

Åhh! Nå ble jeg sykt glad!!! tusen takk :D :D :D :D :D

aurora

20.jun.2010 kl.21:53

JUUUUUULIE DU VANT!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D <3<3<3

Sejla Osmanovic Nuhanovic <3

21.jun.2010 kl.11:06

kult<3

Anja

21.jun.2010 kl.16:11

fyy, kunne gjort alt får å sett i øynene hans ! heldig! ;D

Karoline

24.jun.2010 kl.19:23

Kjempe bra historie! :D dere må ha flere konkurranser! fikk ikke bli med i denne :( men vær så snill å ha flere! :)

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits