Hvorfor hate på en 16 år gammel gutt?

Justin Bieber har tatt til Twitter for å uttrykke sitt sinne over å bli beskyldt for å være frekk mot en australsk TV-produsent.

Den Eenie Meenie stjernen skal ha fortalt TV-produsent for "aldri f *en rør meg igjen 'under en salgsfremmende tur Down Under forrige måned.

 Imidlertid har den lille popstjernen benektet påstandene tweeting: «kommer ta litt tid å slappe av og tilbringe litt kvalitetstid med min familien med @ studiomama (hans mamma Pattie)"

"Familie tid med moren min kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt .... Jeg ble oppdratt til å respektere andre og ikke sladder ... og heller ikke svare på sladder med sinne."

Han fortsatte: «Jeg kjenner mine venner familie og fans kjenner personen min.  Å høre voksne spre løgner og rykter er en del av den jobben tenker jeg. "

"Men jeg alt jeg har å si er ... drep ryktene med vennlighet. Slik at alle holder seg smilende ... vi er alle velsignet og jeg er fortsatt takknemlig og setter pris på muligheten dere har alle gitt meg med å gjøre det jeg elsker. "

One time hit makeren deretter postet en link på sin offisielle side til sin sang U Smile.

Bieber har også nylig blitt beskyldt for å være "en diva" på Radio One's Big Weekend i Wales etter at han nektet å svare på spørsmål om sin nye tatovering i et intervju med Radio One DJ, Fearne Cotton.

Den 16 år gamle stjernen ble visstnok buet ut av publikum på arrangementet før hans utførelse av hitsingelen Baby.

UHM? Vi la jo ut vidoen av at han sang Baby fra Radio One's Big Weekend! Og han ble jo ikke bua ut!

Selvfølgelig viil han ikke svare på det med tatoveringen, han er bare 16 år. Og det er jo personlig, men Justin ER og HAR ALDRI oppført seg som en diva.


-Hva synes du?
-Ida-Eveline

6 kommentarer

hana

27.mai.2010 kl.18:38

ohh det er irriterene av dem serr stakkars gutt lizzom

Bieber-Babe <3

27.mai.2010 kl.18:55

kan dere legge det ut på eng. det var litt dårlig oversatt.. ( sry,hvis det er dere som har oversatt selv asså)

Cyrusbieberfan

27.mai.2010 kl.19:03

Bieber: Nei sorry :S

Havin

27.mai.2010 kl.21:15

enig om at han ikke har oppført seg som en diva

Sejla Osmanovic Nuhanovic : D

27.mai.2010 kl.21:49

justin bieber søt :P

Karoline

27.mai.2010 kl.22:17

Han har ALDRI oppført seg som en diva! det er bare IKKE han :O klart han har lov til å bli irritert når folk spør om spørsmål de har fått beskjed om å IKKE spør han, men de trenger da ikke å overdrive SÅ mye!

Jeg tror vertfall ikke på ryktene... forresten, jeg elsker bloggen deres! den er konge :)

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits