Ikke no Sex, Dop eller alkohol på Justin Bieber.

Usher gir ikke Justin Bieber samme rådene P Diddy tilbød ham fordi sex, narkotika og alkohol "ikke ville virkelig fungerer" for tenåringens image.

Den 31 år gamle hip-hop stjernen ble veiledet av platemogulen P Diddy, Puff Daddy (het han før), når han først brøt inn i musikkbransjen som tenåring. Han er nå en veileder for en ung musiker for, 16-år gamle kanadiske sangeren Justin, men vil ikke gi videre samme tips Diddy gav til ham.

«Jeg hadde Puff som mentor min, men jeg ville ikke videresende noen av rådene han ga meg," Usher lo. "Hip-hop, sex, narkotika og alkohol ville egentlig ikke funke for Justin image. Han er på vei i riktig retning. Jeg har fortalt ham om alt jeg ikke ville ha gjort. "

Usher oppdaget Justin da han så videoer av ham synge på YouTube i 2008. Han arrangerte et møte, og deretter undertegnet tenåringen til hans plateselskap. Han fortsetter å arbeide tett med Justin og er overbevist om han vil bli en superstjerne i årene som kommer. ( Nei, det var scooter som oppdaget han, og arrangerte møte med Usher. Og Justin er alt en stjerne.)

"Han har dette utrolige talentet," Usher forklarte til australsk radio programmere Kyle og Jackie O Show. "Han har stemmen, personligheten, har han så mange gudgitte talenter. Da han begynner å åpne opp og gå ut av sin komfort sone i musikken, han kommer til å bli enda større. "-Ida-Eveline

2 kommentarer

25.mai.2010 kl.19:55

Digger at dere blogger så ofte! Kjempebra blogg!

Hadde vært fint om dere kunne lagt ut den engelske versjonen av teksten også i framtiden, siden google-oversettelsene ikke alltid er like bra :P Dere har vel lagt ut både originaltekst og oversettelse før?

Men som sagt, er superfan av bloggen deres!

Sejla Osmanovic Nuhanovic : D

25.mai.2010 kl.20:09

fin bilde :P

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits