Justin Bieber "Jeg ville ikke ha vært på date med en jente over 40"

Justin chattet med Bild om hva slags jente han vil: "En jente må ha et vakkert smil, vakre øyne og hun bør ha en god sans for humor. Hun skal være ærlig, kjærlig og troverdig. Det ville være en skam å gå ut med en hot jente du kan ikke ha en anstendig samtale med! Alt over 40 er litt for gammel for meg. Jeg ser etter en jente som er morsom og har fine øyne og et smil. "

Under Radio 1's Big Weekend, sier Justin folk at ingen kunne spørre ham om hans fødselsdag tatovering, men Radio 1s Fearne Cotton spurte. Justin likte det ikke, og etter å ha nektet å svare trampet han ut av intervjuet, ifølge Heat World. Senere på dagen skal Justin ha angivelig kjørte rundt ..

.. Flicking fingeren for alle, også JLS, Diana Vickers, Dizzee Rascal og Cheryl Cole, som også opptrer. Men når Justin vendte tilbake til scenen er ble umiddelbart møtt av Boos. Har noen bevis på Boos? Justin er virkelig populært er latinamerikanske nå:

'Biebermania kjenner ingen grenser når det gjelder språk eller etnisitet. Men i Latin-Amerika, Bieber oppgang har vært rask og region-bredt til tross for at han ennå ikke har satt foten i alle latinske land, og har bare gjort ett intervju med den lokale pressen. Bieber er godt bevis på at måten barna lytter til musikk i disse dager er annerledes enn for fem år siden, eller kanskje to eller tre år siden. "

Andre teen fungerer, som Jonas Brothers og Selena Gomez, har også utviklet ivrig fans i regionen. Men deres stige var mer gradvis og nytte av eksponering på Disney show og besøk til Latin-amerikanske land. 'Du kan fortelle det en reell og svært organiske form for etterspørsel etter Justin. Det er hvordan de finner og nesten øyeblikkelig forgude en ung mann som de selv beskriver på sosiale nettsteder som "vakker, øm og perfekt.''-Ida-Eveline

10 kommentarer

Sofie

25.mai.2010 kl.08:27

Visst han kan gå ut med damer under 40 kan han vel gå ut med en 13 åring? x]

Belieber <3

25.mai.2010 kl.08:27

Æsj, når jeg leser dette, ser jeg for meg Justin gå ut med en ekkel dame over 40 år .. ( ikke det at det hadde skjedd da men....)

Men vet dere hvorfor Justin ikke liker og snakke om tatoveringen ? :S

haluu

25.mai.2010 kl.13:16

kan noen si når justin lagde sangene som naver say never og rich girl vil vite det?????????

hotjb<3

25.mai.2010 kl.14:30

Jeg tror Justin ikke liker det for det er jo en personelig greie som han kanskje ville holde hemmelig for seg selv og familien og sånt, men så ble han fersket i Australia... Jeg skjønner godt at han ikke vil det asså.:D

Bra innlegg <3

I <3 JUSTIN<3

Cyrusbieberfan

25.mai.2010 kl.17:40

haluu: Vi vet ikke når Ricth Girl ble laget, men Never Say Never trur vi ble laget i slutten av april/ starten av mai. Vi er ikke sikre.

Cyrusbieberfan

25.mai.2010 kl.17:41

Belieber: Han synes det kanskje er litt personlig, pluss at tatoveringen skulle egentlig bli holdt sjult lenge, men ehm.. Han ble ferska i Australia.

25.mai.2010 kl.19:23

Når han sier at han vil date jenter/damer under 40, så da vil han date damer som er runt 30-39 ( ekkelt men jeg tror det er beste for han at han dater jenter rund 17 og under jeg :P ;) XD han er deilig assss

Cyrusbieberfan

25.mai.2010 kl.19:27

Anonym: Nei, han bare tuller. Han holder seg til alderen 14-18 det har han sakt selv, men han synes så mange 20-30 åringer er hotte. Blant annet Beyoncè(32) og Kim Kardishian(29) så han sa det på tull ;)

Sofie

25.mai.2010 kl.20:39

Jeg syns han burde holde seg til 13-18 (a) Neida.

Sejla Osmanovic Nuhanovic : D

25.mai.2010 kl.20:41

fin bilde :P

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits