Justin Bieber : Jeg dater gjerne en fan!

Msn skriver:

Justin Bieber
er en ettertraktet fyr for tiden, og til tross for sin nyvunnede berømmelse går an ikke av veien for å date en av sine fans dersom hun er den riktige. Dette avslørte han for britiske GMTV da han svarte på spørsmål fra sine fans.

- Det avhenger helt av situasjonen. Jeg tror ikke jeg vil sette bånd på meg selv dersom jeg følte at hun var den riktige, sa 16-åringen.

Bieber var i London for å promotere sin nye single ?Baby? fra hans album ?My World 2.0?

Hans produsent Usher har nettopp gitt ham en stor Range Rover i fødselsdagsgave. I følge Bieber er det en god grunn til at han ikke fikk en mindre og billigere bil.

- Han ga meg en stor bil så han skulle være sikker på at jeg ikke ble skadet dersom jeg kommer i et uhell, spøkte Justin. Han ble 16 år 1. mars og er dermed gammel nok til å kjøre bil i USA.

Dere som drømmer å komme på en date med Justin kan jo kjøpe hans nye CD. I enkelte av CDene ligger det nemlig billetter som gir deg rett til å både å være med i en av hans kommende videoer, samt at du får adgang til hans konsert på Bahamas i juni. ( Billettene er bare å finne i CD'r som er i butikker i USA/Canada-.-  ) ( Eller på Justins egen shop )

Denne uken var Justin innom TV-stasjonen BET i New York for å gjøre et intervju og da stilte han villig opp for vår fotograf.

Det betyr BILDER !! ;D


Naww aww, tnåå nyh  <3


Fordi han er Proff, kjekk, amasing <3 haha xD


Smil til Justin og Justin smiler til deg ; D <3Dance moves montro? ; D

- Ida-Eveline

2 kommentarer

Linn Isabel

23.mar.2010 kl.14:54

Han er så søt! :D

Cyrusbieberfan

23.mar.2010 kl.22:55

Linn Isabel: Ja, han er kjempesøt <3

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits