Rykter er noen skummle saker !

Topp skriver:

Ungpikeidolet Justin Bieber (15) ble utsatt for et ondt rykte i går (22.02.10).

Flere sladderblogger hevdet den femten år gamle RnB-stjernen var død og fansen lette febrilsk på nett for å finne ut av saken.

Justin selv satt på et fly til romantikkens hovedstad, Paris, og da han landet benyttet han sjansen til å klarne opp i rykteflommen:

- Enda et rykte om at jeg er død?? De rareste ting skjer når jeg hopper på lange flyturer. LOL. Jeg LEVER, har 1. mars fyller forresten den single kjekkasen 16 år. Foto: All Over Pressdet bra og er veldig velsignet, takk, forklarte søtnosen på sin personlige twitterside.

Det er ikke første gangen femtenåringen utsettes for slike rykter, men det er kjekt å se han tar det så rolig.

Velkomsten i Paris derimot, ble alt annet enn rolig.

Det kanadiske tenåringsidolet skulle promotere debutalumet, "My World", i en butikk ved navn Citadium, men ingen, verken Justin eller politiet, var forberedt på den enorme folkemengden som hadde møtt opp og det førte til at en rekke franske fans måtte gå tomhendt hjem.

- PARIS ER SYKT!!! Hadde noen intervjuer i dag tidlig med noen magasiner og radiostasjoner. Fikk øve litt på fransken min. Men så.. i butikken..., begynte sensasjonsgutten å innrømme på profilen sin.

- Det var tusenvis av folk i butikken og det forventet ikke politiet.. De reorganiserte folkemengden og vi fikk starte, men så, etter litt tid stoppet politiet det hele og kom inn og sa det var over og at jeg måtte gå. Jeg må bare si unnskyld til alle folka jeg ikke fikk møte, forklarte femtenåringen.

- Jeg elsker dere for all støtten jeg får. Å allerede begynne Parisoppholdet mitt på denne måten... Kjærligheten og energien er fantastisk. Tusen takk, alle sammen, la Justin til.

Ja Hillevi skal foresten Intervjue Justin nå i morgen! Intervjue kommer i neste nummer av topp!
Dette liker vi !

- Ida-Eveline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits