Miley er ikke helt min type

www.TOPP.no skriver:


Tenåringsidolet Justin Bieber (15) vet hva slags jenter han liker.

Da stjerneskuddet, som sikret seg en platekontrakt med Usher i fjor, var gjest på radioprogrammet Z100 DJ TJ, gikk TJ rett på sak og foreslo om kanskje "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (17) kunne vært en potensiell kjæreste, svarte han bastant:

- Neeeeeeeei. Ikke min type.

- [Men] hun er kul, altså. Hun er snill, la han til.

Justin traff jo Disneystjernen Miley på innspillingen av "We Are the World for Haiti" i begynnelsen av februar, men møtet gav tydeligvis ikke det rette inntrykket.

TJ ville derimot ikke gi seg i jakten på å få et navn fra femtenåringen:

- Jeg vet du forsøker å få et svar fra meg. Jeg syntes Selena Gomez er pen, men jeg liker ikke henne. Jeg syntes hun er søt, hun er en søtnos, forklarte tenåringsidolet om "Wizards of Waverly Place"-stjernen Selena (17) som han holdt en konsert sammen med på Nyttårsaften.

- Jeg ser bare etter en snill, avslappet og morsom jente som kan få meg til å le. Eller bare morsom, jordnær og med et godt smil, insisterte "Favorite Girl"-artisten.

Men han klarte allikevel å røpe hvilken jente som er hans favoritt i løpet av intervjuet:

RnB-superstjernen Beyoncé Knowles (28).


Jeg synes han virker som er jordnær gutt, når han sier ting som det der. Synes det er søtt jeg :)Flere bilder fra denne konserten kommer :)

-Ann Cathrin

2 kommentarer

malinnna

17.feb.2010 kl.20:00

det er ikke så rart at han ikke liker miley da ja jeg er er helt enig hun er kul og snill. det er et problem hun dømmer folk hun ikke skjenner hun hadde ALDRi sakket med justin alikevel sa hun hat han var homo ! men jeg er fan av begge men hun er ikke akkutatt et forbilde

Cyrusbieberfan

17.feb.2010 kl.22:01

malinnna: Miley har aldri sagt Justin er homo, som vi vet :)

Og hvor har du det fra at hun dømmer folk hun ikke kjenner?

jaja, forskjellige meninger:)

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits