Fan kom bak scena til Justin Bieber

Celi forteller:

-Når jeg så Justin Bieber på scena, jeg bare startet å gråte. Når han var ferdig med å opptre, ble jeg blokkert bak en mengde folk. En politimann så meg gråte, og tok meg backstages til noen andre. Dem tok meg til et rom og Justin var der!
På det tidspunktet freaket jeg allerede ut. Han så meg og ga meg en klem, veldig tett. Jeg kunne ikke en gang snakke. Han sa ''Pust baby, pust''(breath baby breath). Det var så utrolig!

(kanskje litt dårlig oversetting, men jeg gjorde mitt beste ;) )

Det er så utrolig søtt! Han elsker fansen sin, og mangemangemange flere får møte han, enn det er med andre kjendiser. Han viser hvor stor pris han setter på oss, og det er et godt tegn.
Jeg elsker den gutten her!

-Ann Cathrin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cyrusbieberfan

Cyrusbieberfan

15, Hamar

Hei! Denne bloggen eies av Ann Cathrin, og co-ownes av Samrin. Jeg (Ann Cathrin) har vært stor fan av Justin Bieber (07) og Miley Cyrus (06) over lang tid. Samrin er mest på Justin sin side, og har vært fan siden 09. Vi begge har ikke alltid like mye tid, men blogger så ofte vi kan. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen siden starten 2010, og dere som fortsatt holder bloggen levende. Det betyr mye ☺ -Ann Cathrin: anncathrin.blogg.no | @mybiebermind | @cyrusbieberfan | beejeylove@hotmail.com // -Samrin: ssamrin.blogg.no | @sbbelieber | samrin95@hotmail.com

Justin Bieber Websites

Demand Justin Bieber in Oslo!
Justin Bieber in Oslo - Learn more about this Eventful Demand

View all Oslo events on Eventful
Justin Bieber To Norway Norske bloggerfree counters ________________________________ Ann Cathrin:

Kategorier

Arkiv

hits